Menu

Homepage Aalten Slingelaan

Aan de Slingelaan volgen alle leerlingen uit Aalten in de eerste twee jaar onderwijs. Je kunt hier terecht voor leerweg ondersteund onderwijs (lwo), de basisberoepsgerichte/kaderberoepsgerichte leerweg (vmbo bl/kl), gemengde/theoretische leerweg (vmbo gl/tl) en havo/vwo en vwo+. De vmbo-leerlingen gaan daarna naar onze locatie aan het Stationsplein in Aalten. De havo- en vwo-leerlingen blijven tot hun eindexamen aan de Slingelaan.

Aan de Slingelaan volgen meer dan duizend leerlingen onderwijs. Deze locatie is de grootste locatie van Schaersvoorde, maar leerlingen zijn bij ons geen nummer. De sfeer is prima en iedereen voelt zich veilig op onze school. In de pauze kun je aan de Slingelaan een spelletje lenen bij de receptie, iets lekkers halen bij de keuken of gewoon gezellig kletsen met vrienden en vriendinnen. Hoewel er veel mensen zijn in het gebouw, is het er toch heel gemoedelijk.

We hebben een paar actieve leerlingencommissies (de leerlingenraad en de commissie Licht & Geluid) waarin leerlingen met veel talent laten zien wat ze kunnen. Als je niet bang bent om je hoofd boven het maaiveld uit te steken, ben je aan de Slingelaan dus helemaal op je plek.

Wat gebeurt er op schaersvoorde?

Meer gebeurtenissen »