Menu

Introductie Dinxperlo

Deze week is het schooljaar begonnen en daarom hebben alle klassen een introductieprogramma gevolgd. Voor klas D1 was dat op dinsdag 22 augustus en woensdag 23 augustus. Voor klas D2, D3 en D4 was dat op dinsdag 22 augustus.

Bij klas D1 stond de introductie in het teken van kennismaking met elkaar en de school. De leerlingen hebben allerlei spellen gedaan (namenbingo, line-ups, ga staan als, etc.) en belangrijke informatie gekregen. Op woensdag hebben we de introductie op een gezellige manier afgesloten met een meet, greet en eat voor leerlingen, ouders en docenten.

Bij klas D2, D3 en D4 stond de introductie in het teken van groepsvorming. De leerlingen van deze klassen hebben op dinsdag allerlei activiteiten ondernomen.

De leerlingen van D2 hebben verschillende spellen gedaan (vakantiebingo, babyfoto’s, enz.), samen geluncht en de dag afgesloten onder het genot van een lekker Italiaans ijsje bij Da Claudio in Suderwick.

Voor de leerlingen van klas D3 stond een bezoek aan de Aasee in Bocholt op het programma. Ze hebben daar heerlijk gezwommen onder zomerse weersomstandigheden. Daarna hebben ze de dag afgesloten door gezamenlijk iets te eten.

De leerlingen van klas D4 mochten laten zien welke kookkunsten zij in huis hebben. Ze hebben in groepen allerlei gerechten bereid bij het Kulturhus in Dinxperlo. Vervolgens hebben ze de verschillende gerechten op het terras gegeten onder het genot van de stralende zon. We waren erg blij met de gastvrijheid bij het Kulturhus.

Het was een geslaagd introductieprogramma voor alle klassen!

Klik hier om meer foto’s te bekijken.

 

IMG_4954n IMG_5056 IMG_5006 IMG_5012 IMG_5031

Introductie Dinxperlo