Menu

Werken bij Schaersvoorde

Organisatie met mogelijkheden
Schaersvoorde telt in totaal ruim 1750 leerlingen en ruim 200 medewerkers (onderwijzend en ondersteunend). Het brede schoolaanbod binnen de vier vestigingen, maakt dat medewerkers veel mogelijkheden hebben. Schaersvoorde is bovendien onderdeel van de Stichting Achterhoek VO die mobiliteit tussen de tien verschillende scholen van de Stichting mogelijk maakt.

Ontwikkeling
Wij verwachten van onze medewerkers dat ze op professionele en enthousiaste wijze mede invulling geven aan het onderwijs en de leerlingbegeleiding op onze school.
Leerlingen zijn in ontwikkeling daarbij past de voortdurende ontwikkeling van medewerkers. Scholing en competentieontwikkeling van medewerkers zijn voor ons dan ook belangrijk. Daarom hebben wij meerdere opgeleide coaches binnen school. Zij coachen alle docenten met name op activerende didactiek, maar ook op alle andere coachingsvragen.

Nieuwbenoemde docenten worden in het eerste jaar van hun benoeming bij ons intensief begeleid. Deze begeleiding is gericht op het uitwisselen van ervaringen, het opbouwen van onderlinge contacten en het onder begeleiding houden van intervisie om te leren van elkaar en de eigen werksituatie/lessen te verbeteren.

Prettige sfeer
Binnen Schaersvoorde is er aandacht voor elkaar. Er is de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten, van elkaar te leren, ervaringen op te doen en samen te werken. De sociale en betrokken sfeer maakt Schaersvoorde een prettige plek om dagelijks naar toe te gaan.

Christelijk College Schaersvoorde behoort tot de stichting Achterhoek VO. Achterhoek VO is een aantrekkelijke werkgever.  De stichting beheert twaalf scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Achterhoek: Almende College, Gerrit Komrij College, Ludger College, Metzo College, MaxX, Prakticon, Praktijkonderwijs Zutphen, Pronova Praktijkonderwijs, Rietveld Lyceum, Christelijk College Schaersvoorde, Het Stedelijk en Ulenhofcollege.
Achterhoek VO is voor haar scholen regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Hierin werkt Schaersvoorde binnen Achterhoek VO samen met een drietal schoolbesturen in de regio Nijmegen, Arnhem en de Liemers.

 

Actuele vacatures

Al onze externe vacatures worden geplaatst via www.meesterbaan.nl. Wilt u solliciteren dan vragen wij om via deze website uw sollicitatie in te dienen. Op de website van de stichting Achterhoek VO www.achterhoekvo.nl en op de website www.plana-vo.nl kunt u alle vacatures inzien. De Plana-vacaturesite is opgezet door het samenwerkingsverband met andere schoolbesturen in Oost-Gelderland en regio Arnhem-Nijmegen waar Schaersvoorde ook deel van uitmaakt.

Acquisitie naar aanleiding van deze tekst wordt niet op prijs gesteld!